• Sonja Choir

Humanitarni koncert "Svi za Draganu"

Ovim putem Vas pozivamo da 27.6.2018. u 19h prisustvujete humanitarnom koncertu "Svi za Draganu" u zajedničkoj organizaciji AKUD UNS "Sonja Marinković" i kompanije NIS a.d.


Na koncertu učestvuju orkestar harmonika, mešoviti hor i folklorni ansambl AKUD UNS "Sonja Marinković" u cilju prikupljanja pomoći za mladu pijanistkinju Draganu Stanimirov kojoj je dijagnostifikovan adenokarcinom jajnika IV stepena.


Dragana Stanimirov je rođena 29.09.1998. godine u Novom Kneževcu, odrasla je u Đali, u kući u kojoj i dalje živi. 2017. godine završava srednju Muzičku školu u Novom Sadu. Trenutno je student Akademije umetnosti u Beogradu. Uvek je sebe prikazivala u najboljem svetlu. Kao uzoran učenik, bila je najbolja u svojoj generaciji. Izuzetno talentovana i vredna, i uvek spremna na nove izazove. Neverovatan je muzičar, apsolutni sluhista, maestralni pijanista i prijatelj za poželeti. Trenutno bije tešku bitku! Krajem novembra joj je dijagnostifikovan adenokarcinom jajnika IV stepena, kada započinje lečenje u Beogradu. Nakon neuspelih pokušaja da se izleči u okviru naših granica, pronalazi tretman u bolnici u Istanbulu gde trenutno prima terapije i nada se pobedi nad ovom bolešću. Mnogo novca se odvaja za lečenje koje joj je neophodno i zato je svaka pomoć dobrodošla.


Broj žiro računa na koji se novac može uplatiti je: 170-10300983000-05 u UniCredit banci.   

29 views
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

Mešoviti hor AKUD UNS "Sonja Marinković"

Dr Vladimira Perića Valtera 3,

21000 Novi Sad

©2019 BY SONJACHOIR